eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György
Lionel Messi, az FC Barcelona csatára, miután megszerezte csapata második gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. április 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Messi elárulta, melyik a kedvenc gólja

Lionel Messi temérdek gólt szerzett már eddigi pályafutása alatt is – profiként 75 közelében jár… – akadtak olyan mérkőzései, amelyen négyet is lőtt, s sok olyan, amikor „csak” hármat. De ebből a gólarzenálból melyik lehet az ő kedvence? Elárulta az angol futballmagazinnak, a FourFourTwo-nak adott interjújában.

Kicsit meglepő módon egy olyan „típusú” gólt jelölt meg, amilyenből keveset szerzett: egy fejest!

Itt meg is nézheti a gólt, több kameraállásból is!

Még 2009-ben, a római Bajnokok Ligája-döntőben szerezte, a Cristiano Ronaldót is a soraiban tudó Manchester United ellen.

„Nehéz volt elképzelni, hogy esélyem lenne odaférni a labdához egy olyan védő mellett, mint Rio Ferdinand, de láttam, hogy senki nem figyel rám. A Xavi által a tizenhatoson belülre küldött labda felém tartott, megéreztem, hogy gólt szerezhetek, s már mozdultam is” – emlékezett vissza.

Az argentin szupersztár számára akkor azért is volt különlegesen fontos ennek a döntőnek a megnyerése, mert a 2006-os, az Arsenal elleni fináléról izomsérülése miatt lemaradt.

„Ez egy nagyon fontos meccs volt, a csapat szempontjából és az enyémből is. Tényleg ez az egyik kedvenc gólom. A 2006-os döntőt kénytelen voltam kihagyni, először játszottam a Bajnokok ligája döntőjében. Ráadásul a 2009-es tavaszon mindent megnyertünk, ezzel feltettük a teljesítményünkre a koronát.” – mondta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×