eur:
395.05
usd:
366.06
bux:
65186.32
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Valletta FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2019. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Rebrov a szokásától eltérően külön kiemelt valakit

A Ferencváros ukrán vezetőedzője a bajnokságban játszott idei első mérkőzés után értékelt.

A Ferencváros a Paks 4-0-s kiütésével kezdte a 2020-as esztendőt. A zöld-fehérek közül Oleksandr Zubkov duplázott, Isael és Franck Boli egy-egy találatot szerzett, míg Gastón Lodico és Vécsei Bálint debütált az együttesben.

"Egy kicsit talán túl korán kezdődött a szezon, a végén már nehéz pályán kellett futballoznunk. Sokkal agresszívebbek voltunk, több helyzetet alakítottunk ki az ellenfélnél, szép gólokat szereztünk, ezért mindenki elégedett lehet" - értékelt Szerhij Rebrov. Hozzátette: ugyanezt a koncentrációt, motivációt kell mutatnia a csapatnak a hátralévő időszakban is.

A tréner meglátása szerint a legfontosabb az volt, hogy megtalálják támadásban és védekezésben is az egyensúlyt. "A Paks nagyon jó a kontrákban, láthattuk, hogyan verték meg így a Fehérvárt. Nekünk ezért abszolút kontrollálnunk kellett a meccset, és nem szabadott esélyt adni a kontrákra, amit meg is tettünk".

Megkérdezték, hogy kit temelne ki a csapatból, mire azt mondta, "ha valakit ki kell emelni, akkor Kennyt mondanám, aki remekül teljesített, remélem, egyre nagyobb önbizalommal fog játszani".

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×