eur:
394.51
usd:
369.94
bux:
65173.41
2024. április 19. péntek Emma
Böde Dániel a magyar labdarúgó-válogatott U21-esek ellen vívott felkészülési mérkőzése után tartott sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában 2016. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Paksi atomvillanás Székesfehérváron - NB I

Nagy meglepetésre a bajnoki aranyéremre pályázó Mol Fehérvár FC hazai pályán 2-0-ra kikapott Böde Dánieléktól. Majdnem teljes fordulót rendeztek szombaton az OTP Bank Ligában.

1446 néző előtt győzte le az Újpest FC a Kisvárdát a labdarúgó NB I 15. fordulójának szombati összecsapásán, amivel a fővárosi lila-fehérek a tabella 5. helyére léptek előre, köszönhetően annak, hogy a Budapest Honvéd csak 1-1-et játszott a Debrecen vendégeként, hiába vezetett.

Az újoncok rangadóján a ZTE 2-0-ra verte a Kaposvárt és menekül a kiesés elől (a Kaposvár egyre reménytelenebb helyzetben van, régóta csak veszít), de riválisa, a Paks is győzött - bombameglepetésre a Mol Fehérvár FC vendégeként, szintén 2-0-ra.

Vasárnap délután az Üllői úton a Ferencváros a Puskás Akadémiát fogadva zárja a fordulót.

Mint korábban írtuk, a dobogós Mezőkövesd is kikapott otthon, nagy meglepetésre, a Diósgyőr vendéglátójaként.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Diósgyőri VTK 0-1
Debreceni VSC-Budapest Honvéd 1-1
Újpest FC-Kisvárda Master Good 1-0
Mol Fehérvár FC-Paksi FC 0-2
ZTE FC-Kaposvári Rákóczi 2-0
vasárnap játsszák:
Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 15.45

A tabella:
1. Ferencváros 32 pont
2. Mol Fehérvár FC 29
3. Mezőkövesd Zsóry FC 28
4. Puskás Akadémia FC 24
5. Újpest FC 23
6. Budapest Honvéd 23
7. Kisvárda Master Good 20
8. Debreceni VSC 19
9. Diósgyőri VTK 19
10. Paksi FC 14
11. ZTE FC 14
12. Kaposvári Rákóczi FC 6

A legjobb góllövők
8 gólos: Feczesin (Újpest)
7 gólos: Futács (Mol Fehérvár), Grozav (Kisvárda), Gyurcsó (Puskás Akadémia), Hodzic (Mol Fehérvár), Lanzafame (Budapest Honvéd), Zivzivadze (Mezőkövesd)
5 gólos: Ádám M. (Kaposvár), Garba (Debrecen), Hahn (Paks), Nguen (Ferencváros), Radó (Zalaegerszeg), Vanecek (Puskás Akadémia)

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Ahogy a Politico beszámol róla, Donald Trump volt amerikai elnök kampánya saját tájékoztatása szerint több mint százezer jogászt és ügyvédet fog hadba állítani, hogy felügyelje a 2024-es választások tisztaságát. A kezdeményezés, amelyet a Trump-kampány és a Republikánus Nemzeti Bizottság "az ország történetének legkiterjedtebb és legmonumentálisabb választási integritási programjaként" jellemzett, magában foglalja a jelentkezők képzését is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×