eur:
395.16
usd:
364.35
bux:
65491.47
2024. március 19. kedd Bánk, József
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Kirúgták a BL-döntős csapat edzőjét

A Tottenham nem kér tovább az argentin Mauricio Pochettino szolgálataiból.

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata megvált Mauricio Pochettino vezetőedzőtől.

A klub kedden közölte a döntést, amely a londoni együttes gyenge szezonkezdete miatt már hetek óta témát adott az angol sportsajtónak.

Daniel Levy klubelnök hozzátette: a vezetőség nehezen szánta rá magát erre a váltásra, de különösen az elmúlt szezon végén, míg a mostani idény elején elért gyenge hazai eredmények rendkívül csalódottá tette őket.

A 47 éves argentin szakember 2014 nyarán vette át a Tottenham irányítását, amely ebben az időszakban az angol élvonal egyik meghatározó csapatává vált, bár a most zajló idényben 12 fordulót követően csak a 14. helyen áll a Premier League tabelláján. A londoni együttesnek Pochettinóval sem sikerült ugyan trófeát nyernie, de idén tavasszal története során először a Bajnokok Ligájában döntőt játszhatott, ahol a Liverpoollal szemben maradt alul.

Pochettino 293 mérkőzésen ült a Tottenham kispadján, mérlege: 160 győzelem, 60 döntetlen és 73 vereség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Elárulta az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka, mivel kerekedhetnek felül Oroszországon

Elárulta az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka, mivel kerekedhetnek felül Oroszországon

Olekszandr Szirszkij, az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka kiemelte a drónok fejlesztésének fontosságát az orosz erőkkel szembeni előny elérésében. A Telegramon tett nyilatkozatában, melyet Vadim Szuharevszkij helyettesével való találkozót követően adott ki, Szirszkij az aszimmetrikus megoldások felé való nyitottságát hangsúlyozta. Célja, hogy ezeknek az eszközöknek a használatával minőségi előnyt szerezzenek a létszámban fölényben lévő orosz hadsereggel szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×