eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Kirúgták a BL-döntős csapat edzőjét

A Tottenham nem kér tovább az argentin Mauricio Pochettino szolgálataiból.

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata megvált Mauricio Pochettino vezetőedzőtől.

A klub kedden közölte a döntést, amely a londoni együttes gyenge szezonkezdete miatt már hetek óta témát adott az angol sportsajtónak.

Daniel Levy klubelnök hozzátette: a vezetőség nehezen szánta rá magát erre a váltásra, de különösen az elmúlt szezon végén, míg a mostani idény elején elért gyenge hazai eredmények rendkívül csalódottá tette őket.

A 47 éves argentin szakember 2014 nyarán vette át a Tottenham irányítását, amely ebben az időszakban az angol élvonal egyik meghatározó csapatává vált, bár a most zajló idényben 12 fordulót követően csak a 14. helyen áll a Premier League tabelláján. A londoni együttesnek Pochettinóval sem sikerült ugyan trófeát nyernie, de idén tavasszal története során először a Bajnokok Ligájában döntőt játszhatott, ahol a Liverpoollal szemben maradt alul.

Pochettino 293 mérkőzésen ült a Tottenham kispadján, mérlege: 160 győzelem, 60 döntetlen és 73 vereség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×