eur:
392.44
usd:
367.16
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A ferencvárosi Gór-Nagy Miklós (b) és a barcelonai Martin Famera a férfi Bajnokok Ligája 11. fordulójában, az A csoportban játszott CNA Barceloneta - FTC-Telekom mérkőzésen Barcelonában 2019. március 27-én. A találkozót a katalán csapat nyerte 8-5-re.
Nyitókép: MTI/EFE/Andreu Dalmau

Gór-Nagy Miklós a Fradi BL-győzelméről: egész évben tudtuk a feladatunkat

Az alázatos és kemény munka, valamint a csapategység volt a titka a Ferencváros Bajnokok-Ligája győzelmének - hangsúlyozta Gór-Nagy Miklós, a Fradi védője, miután a zöld-fehérek Hannoverben megnyerték a legrangosabb európai kupasorozatot.

Óriási dolognak tartja a Bajnokok Ligája-győzelmet Gór-Nagy Miklós világbajnok, friss BL-győztes vízilabdázó, és minden csapattag büszke szerinte a Ferencvárosra.

Mint a pólós az InfoRádióban elmondta, lépésről lépésre haladtak, volt úgy, hogy hullámvölgyben érezték magukat, de a nyolcas döntőben való részvétel nem forgott veszélyben, a Dubrovnik elleni mérkőzésre pedig rendesen fel tudtak készülni fejben.

"Utólag azt mondhatom, minden jól alakult. Hogy mikor hittük el, hogy megnyerhetjük? Szerintem végig bíztunk magunkban. De hát egy ötméterespárbajban csak nüanszok döntenek" - utalt arra, hogy a trófeát csak büntetők után tudták elragadni a görög Olympiakosz elől.

Azzal nem nagyon volt idejük foglalkozni, hogy tisztelik-e őket az ellenfelek, hiszen a Final 8-ben mindenki a mérkőzése után ment aludni a szállodába, majd koncentrálhatott azonnal a következő feladatra.

Varga Zsolt edző első nyilatkozataiban a csapatmunka diadalaként értékelte az év sikereit.

Erre reagálva Gór-Nagy Miklós elmondta: "a sport ilyen, rengeteg ideig készülünk egy-egy pillanatra. A szuperdöntő összesen 6 és fél órányi játékot jelentett, vagy még kevesebb volt, miközben iszonyú sok fáradt este, fáradt délután, feszültségekkel teli edzés volt. De ebben a csapatban, úgy érzem, végig benne volt a nagy eredmény, mert a csapategység példás, a szeretet, az elfogadás és az alázat pedig megvan, mindenki tudja, mi a feladata, az edző rögzítette a feladatokat az év elején, és mindenki tudta a dolgát".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×