eur:
393.11
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Abu-Dzabi, 2016. november 27.Nico Rosberg, a Mercedes német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonzáró abu-dzabi futama után a Yas Marina versenypályán 2016. november 27-én. A futamon Rosberg második helyen végzett háromszoros vb-győztes brit csapattársa, Lewis Hamilton mögött, ugyanakkor megnyerte a 2016-os világbajnokságot. (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)
Nyitókép: VALDRIN XHEMAJ

Vétett a szabályok ellen, súlyos büntetést kapott Nico Roseberg

A korábbi világbajnok német pilótát kitiltották két Forma-1-es versenyhétvégéről.

A 2016-os idény világbajnoka az előző futamon, Sanghajban átadta a belépőkártyáját egy fotósnak, akivel baráti viszonyban van, márpedig a névre szóló jegy átruházása tilos.

Rosberg vb-győztesként minden futamon jelen lehet, de a szabály megszegése miatt a mostani azerbajdzsáni, valamint a két hét múlva sorra kerülő barcelonai versenyhétvégéről kitiltották.

Legközelebb a Monacói Nagydíjon léphet be a pálya belső, zárt részére, ahol a csapatok táboroznak. A finn származású, német versenyző 2016-os visszavonulása óta televíziós szakkommentátorként dolgozik.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×