eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Női kézilabda BL - A norvég Vipers lesz a Győr ellenfele az elődöntőben

A norvég Vipers Kristiansand lesz a címvédő Győr ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjének első játéknapján, az elődöntőben.

A két csapat azonos csoportban szerepelt a középdöntőben: a magyar együttes hazai pályán 33-29-re, idegenben pedig 33-26-ra győzött. A 23 BL-mérkőzés óta veretlen magyar csapat 12. alkalommal jutott elődöntőbe a legrangosabb európai kupasorozatban.

A másik ágon az orosz Rosztov-Don és a francia Metz HB találkozik.

A sorsolást kedden rendezték a magyar fővárosban, a Sport Televízió stúdiójában.

A női BL hatodik budapesti négyes döntőjét május 11-én és 12-én rendezik. Az elődöntőket szombaton 15.15-től és 18 órától játsszák - a meccsek sorrendje a televíziókkal történő egyeztetés után válik hivatalossá -, másnap 15.15-től kerül sor a bronzmérkőzésre, 18 órától pedig a döntőre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×