eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Keszthelyi Rita (b) a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján az elődöntőben játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen 2018. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Keszthelyi Rita is versenyben volt az év legjobbja címért

A Total Waterpolo szaklap szakmai és közönségszavazásának végeredményeként a spanyol Felipe Perrone lett az év legjobb férfi vízilabdázója, a nők között Keszthelyi Rita a harmadik helyen végzett.

A szakportálok, valamint a világ legjobb válogatottjainak szövetségi kapitányai - köztük Märcz Tamás - és klubedzők - közte a Ferencvárost irányító Varga Zsolt - szavazatainak és a szurkolói voksolás eredményeinek összesítésében Perrone 75 pontot szerzett, hárommal megelőzve a Szolnoki Dózsa szerb játékosát, Andrija Prlainovicot. Harmadikként a Barceloneta és spanyol válogatott másik vezére, Daniel Lopez Pinedo zárt.

A férfiaknál az első tízbe nem került magyar vízilabdázó.

A nőknél a Kirisi orosz válogatott játékosa, Jekatyerina Prokofjeva végzett az élen, megelőzve a holland Catharina van der Slootot, valamint Keszthelyi Ritát.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×