eur:
392.58
usd:
365.92
bux:
66778.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Dárdaiék egygólos előnyről kaptak ki Stuttgartban

Dárdai Pál csapata, a Hertha 2-1-re kikapott Stuttgartban a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.

Az összecsapáson hiába szerzett vezetést a vendég berlini együttes, a második félidő közepén a házigazda Mario Gomez duplájával fordított. Ifjabb Dárdai Pált a cserék közé jelölte vezetőedző édesapja, és a 80. percben küldte pályára.

A Hoffenheimben Szalai Ádám a kispadon kezdte a mérkőzést, és a 63. percben cserélték be a Borussia Mönchengladbach elleni hazai, gól nélküli döntetlen alkalmával. A Hoffenheim megszakítás nélkül a negyedik döntetlenjét játszotta a Bundesligában, október elején kezdődött veretlenségi sorozata pedig már nyolc bajnoki összecsapás óta tart.

Ezúttal sem szakadt meg a Hannover rossz szériája a címvédő Bayern München ellen, amely 2011 óta megszakítás nélkül a 12. bajnoki összecsapásukon bizonyult jobbnak. A végeredmény már a találkozó 62. percére kialakult.

A sérült Sallai Roland ezúttal sem volt tagja a Freiburg mérkőzésre nevezett keretének, amely gól nélküli első félidőt követően 2-0-ra kikapott a forduló előtt még sereghajtó Düsseldorf otthonában.

Bundesliga, 15. forduló:

VfB Stuttgart-Hertha BSC 2-1 (0-1)

Hannover 96-Bayern München 0-4 (0-2)

FC Augsburg-FC Schalke 04 1-1 (1-0)

Fortuna Düsseldorf-SC Freiburg 2-0 (0-0)

1899 Hoffenheim-Borussia Mönchengladbach 0-0

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×