eur:
392.23
usd:
365.31
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Milák Kristóf világbajnoki ezüstérmes válogatott úszó a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Milák Kristóf: ahhoz képest, hogy milyen rosszul voltam, jókat úsztam

Egy hónappal korábbi betegsége miatt nem tudta élvezni a versenyeket, de így is három aranyérmet és egy ezüstöt szerzett Milák Kristóf a Buenos Airesben rendezett ifjúsági olimpián. Elképzelhető, hogy az Érd úszója ott lesz a rövidpályás vb-n is.

Elégedett az ifjúsági olimpián szerzett három arannyal és egy ezüsttel Milák Kristóf, de tudja, hogy nem volt csúcsformában Buenos Airesben.

„Ahhoz képest, hogy milyen rosszul voltam, jókat úsztam”

- mondta az InfoRádiónak az Érd úszója.

A 18 éves sportoló kiemelte: nem feszült rá a versenyekre, egyszerűen csak megtett minden tőle telhetőt.

„Ezúttal nem az idő volt a lényeg, hanem az, hogy minél több érmet szerezzek”

- tette hozzá.

A korábbi betegsége miatt nem volt könnyű a helyzet, bele kellett rázódnia a kinti létbe. „Az utolsó hetek már jól teltek, kellemes élményekkel gazdagodtam. Remélem, még sok hasonló versenyen tudok részt venni” - emelte ki.

Milák Kristóf indul novemberben a rövidpályás országos bajnokságon, és elképzelhető, hogy a vb-n is. Volt, aki azt javasolta neki, hogy néhány számban álljon rajthoz Kínában, de még ő sem tudja, hogy jó ötlet lenne-e, hiszen most még elég fáradt, és a második zsúfolt éven van túl.

A teljes beszélgetést és a Késely Ajnával készült interjút meghallgathatják a Vegyesúszás magazinban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×