eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Genf, 2018. május 26.Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowyczkot a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének döntőjében 2018. május 26-án. Fucsovics révén 36 év után nyert magyar teniszező újra ATP-tornát. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Fucsovics Márton új csúcsa

Pályafutása eddigi legjobbját beállítva a negyvenedik helyre lépett előre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján a magyar teniszező.

Nem változott az első nyolc helyezett sorrendje a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen Fucsovics Márton pályafutása eddigi legjobbját beállítva a negyvenedik helyre lépett előre.

A férfi versenyeket szervező ATP honlapja szerint az első 15-ben mindössze két helycsere történt a rangsorban, amelyet változatlanul a spanyol Rafael Nadal vezet a szerb Novak Djokovic és a svájci Roger Federer előtt.

Fucsovics egy helyet javított, így állította be eddigi legelőkelőbb, augusztusban elért pozícióját. Balázs Attila szintén egy helyet előrelépve a 195. helyen áll.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×