eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: MTI/EPA/Rodrigo Jimenez

Cristiano Ronaldo ellophatja a show-t az Old Traffordon

A világklasszis a Juventus nyári szerzeményeként tér vissza korábbi sikerei színhelyére a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi, harmadik fordulójában. 

A Manchester United és a Juventus keddi összecsapásának főszereplője minden bizonnyal Cristiano Ronaldo lesz.

Az ötszörös aranylabdás portugál támadó 2003 és 2009 között 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben, 2008-ban a BL-trófeát is elhódította, emellett három bajnoki címhez, FA Kupa- és két Ligakupa-győzelemhez segítette az együttest, mielőtt a Real Madridhoz igazolt.

A csoport rangadóját a százszázalékos Juventus várja jobb formában,

igaz, a Zebrák ebben az idényben először pontokat veszítettek, miután hazai pályán csak 1-1-es döntetlen játszottak a Genoa együttesével a Serie A-ban.

Az MU ezzel szemben komoly hullámvölgyben van, ráadásul a szerencse sem igazán segíti José Mourinho együttesét: a manchesteriek szombaton a Chelsea otthonában a 96. percig vezettek, amikor a londoniak egyenlítettek. Egy siker akár lendületet is adhatott volna a Vörös Ördögöknek, akik csak a tizedikek a Premier League-ben.

A MU-Juventus összecsapást az M4 Sport kedden 20.45-től közvetíti.

A Bayern München azt követően, hogy a hét közben a vezetőség megerősítette Niko Kovac vezetőedzőt a pozíciójában, a Bundesligában 3-1-re nyert a Wolfsburg vendégeként, s úgy tűnik, kilábalt a hullámvölgyből. A németek az AEK Athén otthonában bizonyíthatnak. (Kedd, Spíler2 TV,
18.30 AEK Athén-Bayern München.)

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim a két mérkőzés után veretlenül első Olympique Lyont fogadja: a Hoffenheim szombaton 3-1-re nyert a Nürnberg vendégeként, a magyar válogatott csatár a félidőben 1-0-ás hátrányban állt be, s ő szerezte együttese harmadik gólját, ezzel már négy találatnál jár a Bundesligában. (Kedd, Spíler2 TV, 21.00 Hoffenheim-Olympique Lyon.)

A legutóbbi három kiírásban győztes Real Madridnál a Levantétól elszenvedett bajnoki vereséget követően Julen Lopetegui vezetőedző menesztéséről szólnak a sajtóhírek: a spanyol szakembernek talán egy kis lélegzetvételhez juthat, ugyanis azt a cseh Plzent fogadja a Santiago Bernabeu Stadionban, amely legutóbb Rómában öt gólt kapott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×