eur:
394.35
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Willi Orban magyar válogatottsága bejelentésekor
Nyitókép: MLSZ-Facebook

Már régóta csábították Willi Orbant

Már Bernd Storck is próbálta meggyőzni Willi Orbant, az RB Leipzig labdarúgóját, hogy a magyar válogatottban szerepeljen.

„Marco Rossi az elején úgy döntött, nem szeretné sem Willi Orbant, sem mást presszionálni arra, hogy a magyar válogatottban játsszon. Nagy titkot nem árulok el, ha elmondom, hogy Willi Orban volt az, aki Marco Rossit felhívta, hogy meghozta ezt a döntését, és nagy örömmel szeretne csatlakozni” - mondta a Sport TV-ben Szabó Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke.

A védővel már Bernd Storck is többször beszélt, és George Leekens is próbálta meggyőzni, hogy a magyar válogatottban játsszon, ám akkor ez még nem jött össze. A sajtófőnök szerint most jött el az ideje annak, amikor a játékos úgy érezte, hogy teljesen önszántából és százszázalékosan szeretne a magyar csapatban játszani és segíteni.

A 25 éves Orban édesapja magyar, édesanyja pedig lengyel. A középhátvéd Kaiserslauternben született, s kétszer szerepelt az U21-es német nemzeti együttesben. Hétfőn derült ki, hogy bekerült a magyar válogatott keretbe a következő két Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Mike Johnson, az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke bejelentette, hogy a nap folyamán benyújtásra kerülnek azok a törvényjavaslatok, amelyek Ukrajna, Izrael és az Indo-csendes-óceáni régió támogatását célozzák - tudósított a Sky News. A hírek szerint egy Sz-400-as rakétarendszer is súlyos károkat szenvedett a tegnap éjjeli, Krím elleni ukrán támadás során – derül ki ez több, ukrajnai háborús közösségi médiaportál által megosztott fotóból. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×