eur:
394.81
usd:
370.64
bux:
65462.36
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Kovácsik kihagyja a BATE Boriszov elleni meccset

Erre a hétre még szigorú pihenést írtak elő a szombaton megsérült Kovácsik Ádám számára, így a MOL Vidi FC kapusa nem védhet csütörtökön a BATE Boriszov elleni labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen.

Kovács Tibor csapatorvos a klub honlapján úgy fogalmazott, hogy

a játékos már túl van a nehezén.

A hálóőr a Puskás Akadémia FC otthonában rendezett bajnoki találkozó 71. percében sérült meg, amikor egy kivetődésénél összecsúszott Dejan Trajkovskival.

"Közvetlenül az ütközés után eszméletlenül terült el a pályán, azonban az akut ellátást követően szerencsére gyorsan magához tért. Azonnal a székesfehérvári kórházba szállították, ahol gyors kivizsgálás következett, majd közel 48 órát bent tartották megfigyelés alatt, de mivel semmiféle neurológiai tünete nem jelentkezett, így végül hétfőn délelőtt hazamehetett" - mondta a molvidi.hu oldalnak Kovács Tibor.

A csapatorvos hozzátette, hogy

Kovácsik közérzete jó, és az ütközéshez képest szerencsés kimenetelű sérülést szenvedett.

"Apróbb, kozmetikai jellegű sérülésektől eltekintve semmi maradandó károsodást nem szenvedett. A szája szélét hét öltéssel össze kellett varrni, valamint egy-két fogát meg kellett igazítani. A fogak kezelése egyébként még folyamatban van, hiszen a következő napokban újabb beavatkozásokra lesz szükség. A héten mindenképp szigorú pihenés van előírva számára, aztán majd jönnek a kontrollvizsgálatok" - folytatta.

A visszatérés időpontját illetően ugyanakkor egyelőre nem kívánt találgatásokba bocsátkozni.

A Vidi FC csütörtökön kezdi meg szereplését az El főtábláján, amikor a fehérorosz BATE Boriszovot fogadja a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 22. 11:14
×
×
×
×