eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Athén, 2018. augusztus 28.A Vidi FC (b) játékosai, miután 1-1-es döntetlent ért el az AEK Athén ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójában játszott visszavágó mérkőzésen az athéni Olimpiai Stadionban 2018. augusztus 28-án. A Vidi 3-2-es összesítéssel elveszítette a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó párharcát, így ősszel az Európa-liga csoportkörében folytathatja nemzetközi szereplését. (MTI/AP/Pétrosz Jannakurisz)
Nyitókép: MTI/AP/Pétrosz Jannakurisz

Kiderült, hol lehet látni a Vidi EL-meccseit

Ősszel a MOL Vidi FC hat rangos Európa Liga-mérkőzést vív, miután kvalifikálta magát a csoportkörbe.

A fehérváriakat egy igazi sztárcsapat ellen is meg lehet nézni a főtáblán, hiszen a Chelsea-vel egy négyesbe sorsolták, de a PAOK és a BATE Boriszov neve is ismerősen csenghet a szurkolóknak.

A MOL Vidi FC a Groupama Arénában kezdi az EL-t szeptember 20-án, ahol a BATE Boriszovot fogadja, majd sorrendben Londonba (október 4.) és Szalonikibe (október 25.) utaznak Marko Nikolics tanítványai, a 4. fordulóban a PAOK jön Budapestre (november 8.), az ötödikben Fehéroroszországban, Boriszovban lép pályára a Vidi (november 29.), és az ősz záróakkordjaként a Chelsea-t fogadják Juhász Rolandék (december 13.).

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodásának értelmében a 2018–19-es szezontól Magyarországon a Sport TV szerezte meg az Európa Liga csütörtöki játéknapjának első választásai jogát, így a MOL Vidi FC meccseit a Sport1-en láthatják a szurkolók. Az első, hazai BATE Boriszov elleni mérkőzés előtti felvezetőműsor 18 órakor kezdődik a Sport1-en.

Az első meccsen a kommentátor Méhes Gábor lesz, a stúdióban Petur András köszönti a nézőket, a stadionban Takács Rita készít interjúkat a résztvevőkkel.

A mérkőzéseket az egész országban ingyenesen fogható Spektrum Home-on is meg lehet tekinteni élőben.
Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×