eur:
393.76
usd:
369.04
bux:
65811.63
2024. április 23. kedd Béla
Genf, 2018. május 26.Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowyczkot a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének döntőjében 2018. május 26-án. Fucsovics révén 36 év után nyert magyar teniszező újra ATP-tornát. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Fucsovics-ügy: megszólalt a Magyar Tenisz Szövetség

Fucsovics Márton a közösségi oldalán írt arról, hogy szerinte milyen problémák nehezítik a magyar teniszezők felkészülését a csehek elleni, világcsoportban maradásról döntő Davis Kupa-párharcra. A Magyar Tenisz Szövetség pénteken késő este reagált a sportoló bejegyzésére.

A világranglistán jelenleg karriercsúccsal 40. játékos közösségi oldalán osztotta meg követőivel: jelenleg nem tud olyan lelkesedéssel és elszántsággal készülni a szeptember 14. és 16. között esedékes mérkőzésekre, ami korábban jellemezte.

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) - az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint - csak Fucsovics közösségi oldaláról értesült arról, hogy a játékos kérdésessé tette Davis Kupa-szereplését a csehek ellen.

"A szövetség több mint egy hónapja felvette a kapcsolatot Fucsovics Márton új menedzsmentjével, így pontosan tudta, hogy számítunk rá" - írták.

Az MTSZ álláspontja szerint megállapodásuk van a játékossal, és a Facebookon leírt "egyéb tények sem fedik a valóságot, de nem gondoljuk, hogy a nyilvánosság előtt kellene kitárgyalnunk ezt a témát".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×