eur:
392.2
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC– Budapest Honvéd mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 15-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Üzent a magyar futballszurkolóknak Marco Rossi

Marco Rossi, akit kedden neveztek ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, a Facebook-oldalán közölte: ez élete egyik legjobb napja.

„Eljön majd az idő, amikor többet beszélek a döntésemről. Megköszönöm a DAC-nak és a szurkolóknak az ott töltött gyönyörű évet. Nagyszerű pillanataim voltak, és szomorú vagyok, hogy nem tölthettem veletek annyi időt, amennyit megérdemelnétek. Lesz még rá alkalom. De most itt az idő, hogy továbbálljak. A mai életem egyik legjobb napja" - írja az olasz szakember a közösségi oldalán, aki korábban a Honvédnál dolgozott Magyarországon, és most a dunaszerdahelyi DAC kispadját cseréli a válogatottéra.

"Büszkén ülök le arra a kispadra, amely az Aranycsapaté is volt. Büszkén képviselem az országot, amely befogadott és szeretett, jobban, mint megérdemelném" - írta Rossi, aki hálás az MLSZ vezetésének is,a miért őt választották.

"Remélem, én leszek a megfelelő választás ennek az országnak. A nehéz feladatot alázattal és tisztelettel fogom végezni. Senki sem ígérheti, hogy megnyeri majd az összes meccset, őrültség lenne ezt mondani, és őszinte leszek veletek, mert teljes szívemből tisztellek titeket. Profi munkát, lelkesedést, szeretetet és sok munkát ígérhetek ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Ez biztos. Tavaly azt mondtam, ha visszatérek Magyarországra, megígérem, hogy megtanulok magyarul. Most nincs más választásom! Köszönöm, Magyarország, ez az otthonom. Hajrá, magyarok!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×