eur:
390.59
usd:
368.87
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Hihetetlen sorozatot bukott el a Barcelona

Hihetetlen sorozatot bukott el a Barcelona

133 mérkőzés után vesztett bajnoki mérkőzésen a kézilabdacsapat.

A Barcelona kézilabdázói 2013 májusa óta 133 győztes mérkőzést vívtak sorozatban a spanyol bajnokságban, de most vége lett a nagy szériának. A gránátvörös-kékek a Guadalajara vendégeként a szünetben még 17-13-ra vezettek, de a második félidőben mindössze kilenc gólt dobtak, és végül 26-26 lett a végeredmény.

A pénzügyi válság után jelentősen meggyengült spanyol bajnokságban azonban így sem fenyegeti semmi a Barcelona sikerét, továbbra is jelentős előnnyel vezeti a tabellát.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×