eur:
392.85
usd:
366.2
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Letaszították trónjáról Dzsudzsák Balázst

Letaszították trónjáról Dzsudzsák Balázst

Hosszú idő után már nem ő a legértékesebb magyar focista.

A Chicago Fire légiósa, Nikolics Nemanja lett a jelenlegi legértékesebb magyar focista: a többek kö­zött a játékosok piaci értékének megbecsülésére specializálódott német Transfermarkt portál 4,5 millió euróra (1,4 milliárd forint) emelte a 29 éves, Amerikában légióskodó Nikolics értékét, amivel át­vette a vezetést a magyar listán. A válogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst hosszú idő után sikerült felülmúlni - írta a Bors.

Az al-Vahda középpályása, Dzsu­dzsák 2016 óta változatlanul 4,25 millió eurót (1,3 milliárd forint) ér a becslések szerint. A válogatott 30 éves csapatkapitánya 2012-ben ért a legtöbbet, 18 millió eurót (5,6 milliárd forint).

Jelenlegi legértékesebb magyar focisták (milliárd Ft)

  1. Nikolics Nemanja 1,4
  2. Dzsudzsák Balázs 1,3
  3. Gulácsi Péter 1,25
  4. Nagy Ádám 1,1
  5. Szalai Ádám / Kádár Tamás 0,6
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×