eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Dzsudzsák Balázs őszinteségi rohama

Dzsudzsák Balázs őszinteségi rohama

Nem olvassa a róla szóló kritikákat, nem a pénz miatt választott klubot, és nem hajlandó a válogatott reális esélyeiről beszélni - ez derült ki Dzsudzsák Balázs legújabb interjújából.

A 93-szoros válogatott labdarúgó a Nemzeti Sportnak Abu-Dzabiban, a Forma-1-es futamon adott interjút, és egyebek mellett arról is beszélt, hogy az Al-Vahda játékosaként most nagyon elfoglalt, de januárban hazatét, és egyeztet az új szövetségi kapitánnyal, Georges Leekensszel a közös munkáról. Az esélyekről is beszélt, de arról nem akart nyilatkozni, hogy az új szakvezetővel reálisan mit érhet el a válogatott.

"A realitást inkább nem mondanám. Nem azért, mert nem akarom, hanem azért, mert

a realitás és az otthoni elvárások sajnos nagyon távol állnak egymástól.

Ezt többször is hangoztattam, s ez vagy kiverte a biztosítékot, vagy nem" - mondta a csapatkapitány, de hozzátette, ha mindenki rendelkezésre áll, ha megvan a mag s a szurkolók mögöttük állnak, akkor bárki ellen bátran ki meri küldeni a csapatot. Hiányolja viszont a fiatalokat, akiknek már ott kellene lenniük a válogatottnál.

"Nem olvasok semmit! - közölte Dzsudzsák, amikor arról kérdezték, hogy olvassa-e a róla szóló kritikákat, és megjegyezte, rendre ő a célpont, miközben futballban tizenegy játékos fut ki a pályára. és kifogásolja, hogy az üzenetek mindig úgy kezdődnek, hogy a gazdagságával, a pénzével foglalkoznak.

"Nagyon sok mondanivalóm lenne erről, de igyekszem rövidre zárni. 

Amíg tudok, ott leszek a válogatottnál, kiteszem a szívem-lelkem.

Próbálunk sikeresek lenni, velem az élen, és próbálom betölteni azt a szerepet, amelyet várnak tőlem" - mondta a 31 éves futballista.

A jövőjéről azt mondta, januártól tárgyalhat a szerződése meghosszabbításáról vagy esetleg az eligazolásról, és és megerősítette, ha Dárdai Pál hívná a Herthához, hajlandó lenne jelentősen visszavenni a fizetési igényeiből is.

"Azzal kapcsolatban, hogy az emberek kizárólag a pénzről beszélnek, ha meghallják a nevem, nem tudok és nem is akarok magyarázkodni, mert az emberek nem látnak a dolgok mögé. Soha nem voltam és nem is leszek elégedetlen azzal, amit Nyírlugosról mostanáig kihoztam a pályafutásomból. Amit bánok, az az egésznek a megítélése" - panaszolta Dzsudzsák Balázs.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×