INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Shane Tusup egy tízéves barátságot rúgott fel

InfoRádió
Bodrogi Viktor zárta ki tavaly Hosszú Katinkát a rövidpályás országos bajnokságon, mégsem a háromszoros olimpiai bajnok haragszik rá igazán.

Bodrogi Viktor kétszeres olimpikon, egykori úszó, Magyarország egyetlen FINA-startere, és tagja az úszószövetség újonnan megalakult elnökségének. A Kossuth rádiónak adott interjújából kiderült, edzőként is dolgozik, saját csapata van és ezt tekinti elsősorban hivatásának, a versenybíróság csak amolyan plusz elfoglaltság.

Mégis utóbbival vált ismét ismertté: tavaly ő zárta ki Hosszú Katinkát a rövid pályás országos bajnokságon. Pontosabban nem, mert a starter nem zár ki versenyzőt, ő maximum felterjesztheti az elnöknek, hogy szabálytalanság történt.

"Én voltam, aki jelezte, hogy szabálytalanság történt. Ez anno nagy port kavart, de a versenyző is tudja, ha szabálytalanságot követett el. Végül ő is elismerte, inkább a férje csinált ebből nagyobb zűrzavart, szóba sem áll velem. Mivel egy egyetemre jártunk, mondhatom, egy tízéves barátságot sikerült ezzel felrúgnia" - mondta Shane Tusupról Bodrogi Viktor.

A címlapról ajánljuk