eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
BL: nagy bajban a Dortmund és a Napoli

BL: nagy bajban a Dortmund és a Napoli

Három csoportban is eldőlhet mindkét továbbjutó a labdarúgó Bajnokok Ligája mai, késő délutáni, illetve esti mérkőzésein. Két angol gárda, a Manchester City és Tottenham már páholyban van.

Az E csoportban nehéz megmondani, mi is lenne jó a Szpartak Moszkvának. Az feltétlenül, hogy nyer otthon a Maribor ellen, erre minden esélye meg is van. Az már fogósabb kérdés, hogy a Sevilla–Liverpool párban mi lenne jó az oroszoknak. A döntetlen? Azzal utolérhetnék pontszámban a spanyolokat. Hazai győzelem? Akkor meg is előznék őket. De az utolsó fordulóban a Szpartak az Anfield Roadon játszik, a Sevilla pedig Mariborban. Sok variáció is elképzelhető az utolsó négy meccsre, de a papírforma azt ígéri, nem változik a mostani sorrend.

E csoport

Szpartak Moszkva–Maribor 18.00

Sevilla–Liverpool 20.45 (Sport 1)

A csoport állása: 1. Liverpool 8 pont, 2. Sevilla 7, 3. Szpartak Moszkva 5, 4. Maribor 1.

Az F csoportban a Manchester City már továbbjutott, s várható ma esti győzelmével akár a csoportelsőséget is biztosíthatja. Óriási csata lesz ellenben Nápolyban. Az olaszoknak mindenképpen nyerniük kell a reményeik életben tartásához, ráadásul legjobb esetben is azonos pontszámmal zárnak majd a Sahtarral, ezért az egymás elleni eredmény dönthet. Az ukránok Harkovban 2-1-re nyertek. Maurizio Sarri együttese a ma esti mérkőzés favoritja, akár még arra is van reális esélye, hogy december elején győzzön Rotterdamban, de utána a Manchester City kezében lesz a sorsa. Ha az angolok pontot hagynak Ukrajnában, minden hiába.

F csoport

SSC Napoli–Sahtar Donyeck 20.45

Manchester City–Feyenoord 20.45

A csoport állása: 1. Manchester City 12 pont, 2. Sahtar 9, 3. Napoli 3, 4. Feyenoord 0.

A G csoportban a Besiktas nagyon közel van a célhoz, sőt, ha nyer a Porto ellen, a csoportelsőséget is bebiztosítja. A nagy kérdés, mire megy az RB Leipzig a Monaco ellen. Gulácsi Péter csapata eddig mind a két idegenbeli BL-mérkőzését elveszítette. Ha most is kikap, nehezedik a helyzete, de marad még pótvizsga-lehetősége. Az utolsó fordulóban az RB Leipzig a törököket fogadja, a Porto pedig a Moancót látja vendégül.

G csoport

Besiktas–FC Porto 18.00 (Sport 1)

AS Monaco–RB Leipzig 20.45

A csoport állása: 1. Besiktas 10 pont, 2. Porto 6, 3. RB Leipzig 4, 4. Monaco 2.

A H csoportban a Tottenham már továbbjutott, de még nem csoportelső. A Real Madridnak a három pont Cipruson ugyancsak a továbbjutást jelenti, az egy pedig azt, hogy az utolsó fordulóban, a Bernabéuban nem kaphat ki három góllal a Borussia Dortmundtól. (Németországban 3-1-re nyert, hazai 3-1-es veresége esetén dönthet a gólkülönbség is, abban most héttel jobb a Dortmundnál.) A Borussia Dortmundnak (és az APOEL-nek) az esélye matematikai.

H csoport

Borussia Dortmund–Tottenham Hotspur 20.45 (Sport 2)

APOEL–Real Madrid 20.45 (M4)

A csoport állása: 1. Tottenham 10 pont, 2. Real Madrid 7, 3. Borussia Dortmund 2, 4. APOEL 2.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×