eur:
392.74
usd:
366.09
bux:
66823.22
2024. április 25. csütörtök Márk
Megszólalt Kubatov Gábor az FTC-botrány ügyében

Megszólalt Kubatov Gábor az FTC-botrány ügyében

A Ferencváros elnöke megvárja a rendőrségi vizsgálat eredményét, elfogadja, hogy büntetés jár az esetért, de szerinte ötven ember ostobasága miatt nem szenvedhet öt-, tíz- vagy húszezer másik.

Kubatov Gábort, az FTC elnökét a 444.hu kérdezte egy solymári lakossági fórum előtt a Groupama Arénában még november 4-én történt verekedésről és késelésről. A klubelnök éppen a mérkőzés előtt jelentette be, hogy a vénaszkenneres azonosítás miatt a Fradi meccseit több mint három éve bojkottáló szurkolói csoportok visszatérnek a lelátóra, de rögtön az első mérkőzésen verekedés tört ki, és többen súlyosan megsérültek.

Kubatov Gábor arról nem  kart beszélni, átverték-e a szurkolók, meg akarja várni a rendőrségi vizsgálatok végét, és csak utána értékelik a helyzetet, és hoznak döntéseket.

"A szurkolótáborok vezetőivel beszéltünk, ők azt mondták, béke lesz a stadionban, ezt mondták a sajtótájékoztatón is" - ismételte meg az elnök, és a kérdésre, hogy változtatnak-e a szurkolókkal kötött megállapodáson a történtek miatt, nehéz a döntés, mert "ötven ostoba embernek a magatartása miatt nem lehet húszezer boldogságát tönkretenni".

"Nagy munkában vagyunk, ötven embert kell beazonosítani, ötven olyan embert, aki maszkokkal eltakarta az arcát, aki ruhát hozott, átöltözött a tömegben, tehát

egy krimi zajlik a szemünk láttára"

- mondta Kubatov Gábor. Azt is megerősítette, hogy fellebbeznek az MLSZ fegyelmi döntése ellen (hárommillió forintos pénzbüntetést szabott ki a testület, és három mérkőzésre bezáratta az egyik kapu mögötti szektorokat), mert szerinte ötven ember ostobasága miatt nem szenvedhet öt-, tíz- vagy húszezer ember.

"Az MLSZ álláspontja is érthető, mégiscsak skandalum, hogy ilyesmi történik egy stadionban, ezért nekik is ki kell szabniuk büntetést, és ezt nekünk el kell viselni. Valamilyen büntetést kell kapnunk ezért, és ezt én készséggel el is fogadom" - mondta Kubatov Gábor.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Április végétől soha nem látott gyorsasággal jönnek a GDP-adatok

Április végétől soha nem látott gyorsasággal jönnek a GDP-adatok

A legutóbbi negyedéves magyar GDP-adatok kapcsán kevésbé volt ok az örömre, hiszen a tavalyi utolsó negyedévben a magyar gazdaság teljesítménye megegyezett az előző negyedévivel, vagyis elakadt a harmadik negyedévben megindult növekedés. Az idei első negyedévvel kapcsolatban viszont már most jó hír, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) – 13. tagállamként az unióban – 30 napos határidővel publikálja majd első GDP-becslését, azaz az eddigi, a negyedévet követő 45. napon közölt GDP volumenindexet 15 nappal korábban, a negyedévet követő 30. napon teszi közzé. A lépés jelentőségéről és annak hátteréről a statisztikai hivatalt kérdezte a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×