eur:
392.16
usd:
366.56
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Megszólalt a Fradi-ultrák vezetője

Megszólalt a Fradi-ultrák vezetője

Szerinte a Tábor alapvetően jó úton jár.

A múlt heti, Ferencváros-Debrecen mérkőzésen történt erőszakos cselekmények óta először szólalt meg a sajtóban az Üllői útra 3,5 év után visszatérő Fradi-ultrák előénekese, Hamberger Ádám. 

Az RTL Klub Házon kívül stábjának adott interjút szerdán vetíti a csatorna, de már most közzétettek belőle egy részletet.

Ebből kiderül, hogy Hamberger Ádám szerint sem az ultráknak, sem a Ferencvárosnak nem jó a mostani helyzet, nem ezért dolgoztak három és fél éven át a visszatérésen.

A nagy kérdés szerinte az, hogy honnan volt kése a megvert férfinak, a "kubatovista" szurkolótábor vezetőjének. Azt mondta, mulasztás történt mind a szurkolók, mind a biztonsági szolgálat részéről.

A hatósággal együttműködnek, ugyanakkor 

„balgaság lenne azt hinni, hogy akkor most elkezdjük egymást feldobálni, erről szó nincsen.

Nyilván partnerek vagyunk, nem fogjuk megakadályozni és gátolni ezeket a dolgokat.”

Az esetről Nyíri Zoltán, a Ferencváros operatív igazgatója pénteken elmondta, szervezett támadás, köztörvényes bűncselekmény történt. Akiket sikerül beazonosítani, azok a Ferencváros egyetlen sporteseményét sem látogathatják. Eddig 11 főt azonosítottak be és függesztették fel a belépési engedélyét. Azt is elmondta, hogy a Táborral kötött megállapodás jó és egy ilyen visszaélés miatt nem fognak változtatni rajta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×