eur:
389.72
usd:
362.77
bux:
68044.71
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hősies aranyérmet szereztek a magyar úszók

Egy arany- és egy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők az egyesült államokbeli Indianapolisban zajló junior úszó-világbajnokság szerdai nyitónapján.

A győzelmet a Milák Kristóf, Barta Márton, Márton Richárd, Németh Nándor összetételű 4x100 méteres gyorsváltó szerezte meg, amely 3:17.99 perces teljesítménnyel végzett az élen.

"A váltó mindig feldob, a csapatért könnyebb úszni, ami volt, minden benne volt ebben az úszásban" - mondta a Magyar Úszó Szövetségnek Németh Nándor, aki a váltó utolsó tagjaként az ötödik helyről indulva csapott elsőként a célba.

A vb első döntőjében, 400 méter gyorson Holló Balázs egyéni csúcsát (3:51.28) alaposan megjavítva, 3:49.97 perces idővel a második lett.

"Beosztottam az erőmet és az utolsó száz méterre alapoztam mindent. Meglepett, hogy vegyesúszóként ez így sikerült, nem gondoltam volna" - idézte őt a Magyar Úszó Szövetség Facebook-oldala.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×