eur:
393.86
usd:
369.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Csütörtökön indul az újabb roham a jegyekért

Csütörtökön indul az újabb roham a jegyekért

Hatalmas az érdeklődés a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőmérkőzései iránt. A portugálok elleni meccsre már nem lehet jegyet kapni, a lettek elleni találkozóra csütörtöktől lehet belépőt venni.

Pár óra alatt elfogyott minden jegy a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz az ellenfél a Groupama Arénában. 

A magyar szövetség honlapja emlékeztet rá, hogy az árusítás vasárnap délelőtt kezdődött meg a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy három és fél óra alatt el is fogytak az első körben kínált belépők. 

Az értékesítés hétfőn 10 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. Ezúttal négy óra alatt elkelt minden belépő, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek. Ezután már csak VIP-belépőket lehetett vásárolni, ám késő délutánra ezek is elfogytak. 

A szövetség jelezte, hogy a meccsjegy.mlsz.hu a szokásosnál nagyobb terhelésnek volt kitéve a jegyvásárlás óráiban, sokaknak várniuk kellett a kiszolgálására. Az MLSZ ezért megköszönte azon szurkolók megértését, akik végül a nagy érdeklődés miatt nem jutottak belépőhöz. 

A nemzeti együttes Portugália előtt augusztus 31-én Lettországot fogadja. A lettek elleni találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai csütörtöktől vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkezők péntektől juthatnak hozzá belépőkhöz. 

A magyarok hat forduló után hét pontjukkal a harmadikak a B csoportban, nyolc pont a hátrányuk a második, pótselejtezőt érő helyen álló portugálokkal szemben, a csoportot a svájciak vezetik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×