eur:
389.21
usd:
361.44
bux:
67947.84
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Botrány Veszprémben: szerződést szegett a kézilabdás sztár

Edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

A Veszprém az alábbi közleményben tájékoztat a történtekről:

„A mai napon elkezdődtek az edzések a Telekom Veszprém együttesénél. Az edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

Ljubomir Vranjes tájékoztatta a Klub elnökségét, valamint a Klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy

a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben.

Azért döntött így, mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az Ő filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit, a csapattársaival szemben.

A Klub elnöksége, valamint a Klubot működtető Zrt. vezetése egyetért az edző döntésével, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja a játékos jogszerűtlen viselkedését, amellyel súlyosan megszegte a 2018. júniusáig érvényben levő szerződését, emiatt késedelem nélkül megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy a játékosra a lehető legsúlyosabb eltiltást és kártérítési kötelezettséget rója ki az illetékes szervezet.

A Telekom Veszprém és az FC Barcelona június végén megállapodott arról, hogy a játékos a következő idényt Veszprémben tölti, az FC Barcelona nem óhajtja kivásárolni a játékos játékjogát a 2017–18-as idényre. A megegyezést nem befolyásolja a játékos szerződés szegése.”

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×