eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Magyar játékost szerződtet a Barcelona

Magyar játékost szerződtet a Barcelona

A spanyol élvonalban játszó Hanga Ádám három évre megállapodott a Barcelona kosárlabdacsapatával - írta az eurohoops.net.

A kosaras szaklap úgy tudja, hogy az NBA-s San Antonio Spurs ajánlatában bízó, jelenleg a Baskonia Vitoria Gasteiz együttesénél légióskodó magyar válogatott játékos 7,5 millió euróért vált klubot.

A Baskoniának öt napja van arra, hogy a Barcelonával megegyező ajánlatot tegyen a 28 éves kosaras elé, aki ellenkező esetben a katalánok keretébe kerül.

Az Euroliga legjobb védőjének választott Hanga és menedzsmentje nem kommentálta a hírt.

Az eurohoops.net korábban arról írt, hogy Hanga esélyei az NBA-re azért romlottak, mert a San Antonio - amely Hanga tengerentúli játékjogával rendelkezik, és hosszú távú terveiben számol is a magyar játékossal - időközben leigazolta Rudy Gayt a Sacramento Kingstől. Ezzel a fizetési keret már nem teszi lehetővé, hogy a texasiak Hangának is szerződést ajánljanak.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×