eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kézilabdázó halt meg a tragikus balesetben

Gyászolnak a mentők: egy bajtársuk halt meg egy közlekedési balesetben. A fiatal kalocsai férfi nem csak mentőápoló volt, hanem remek sportoló is: a kalocsai NBII-es csapatban kézilabdázott.

Az 52-es számú főúton közlekedett egy Opel Meriva típusú személygépkocsival Kecskemét irányába egy 27 éves kalocsai férfi.

A sofőr későn vette észre az előtte forgalmi okok miatt álló teherautót, így az ütközés elkerülése érdekében járművével áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött az ott közlekedő Volvo kamionnak.

A baleset következtében az Opel vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kiderült: az Opelt egy mentőápoló, a 27 éves Lakatos Ádám vezette. A fiatalembertől a mentőszolgálat a Facebookon búcsúzott: leírták, hogy nem csak kiváló kolléga, de remek sportoló is volt, mindene volt a munkája és a kézilabda, a kalocsai NBII-es csapatban játszott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×