eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A Fradi helyett Indonéziát választotta a sztárfocista

Az indonéz Persip Bandungban folytatja pályafutását Michael Essien, a ghánaiak Bajnokok Ligája-győztes labdarúgója.

Az ország egyik leggazdagabb klubja kedden tette közzé a 34 éves játékos szerződtetését. A bandungi egyesület tulajdonosa a milliárdos Erick Thohir, aki az Internazionale elnöke, és hozzá tartozik az NBA-s Philadelphia 76ers, továbbá a DC United washingtoni futballklub is.

Essien korábban nyolc idényt húzott le a Chelsea-nél - mellyel 2012-ben BL-t nyert -, továbbá megfordult a Lyonban, a Real Madridban, az AC Milanban és legutóbb a Panathinaikoszban is.

Tavaly decemberi sajtóhírek szerint a középpályást a Ferencvároshoz próbálta beajánlani egy ügynök, de végül a tárgyalásokig sem jutottak el a felek.

Az 58-szoros válogatott afrikai légiós évek óta az első sztár, aki Indonéziába igazol, a 90-es években a kameruni Roger Milla és az argentin Mario Kempes futballozott az ottani élvonalban.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×