eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megerősítették posztján a Real Madrid vezetőedzőjét

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke megerősítette posztján Rafael Benitez vezetőedzőt, akinek együttese hazai pályán 4-0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati rangadóján.

A klubvezetőség hétfő este elemezte a helyzetet, ezt követően az elnök sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy maximálisan támogatják a nyáron érkezett Benitezt, és teljes mértékben megbíznak benne. Ezután az edző szakértelmét és tapasztalatát dicsérte, majd kifejtette: képesnek tartják arra, hogy kihozza a legjobbat az együttesből.

"Ez egy nagyszerű csapat, amely nagyszerű játékosokból áll. Benitez nemrégiben kezdte meg a munkát. Hagyni kell dolgozni, és biztosan jönnek majd a további győzelmek. Megértem, hogy a szurkolók kellemetlenül érezték magukat szombaton, de kérem a támogatásukat. Nagyon rosszul játszottunk, de ez nem a hozzáállás miatt volt, azt nem lehet megkérdőjelezni" - vélekedett Florentino Pérez.

A fővárosi klub szurkolóinak egy csoportja eközben az elnök lemondását követelte.

A Marca című sportnapilap szerint a játékosok egyre kevésbé bíznak Benitezben, és nem kedvelik őt. Ráadásul az öltözőben terjed a szóbeszéd, hogy a madridi születésű tréner napjai meg vannak számlálva.

A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona a szombati győzelmével hat pontra meglépett a Realtól, amely jelenleg harmadik a tabellán.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×