eur:
388.51
usd:
360.46
bux:
68565.18
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Babosék meccset nyertek a világbajnokságon

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán megnyerte második mérkőzését szerdán a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon.

A Vörös csoportba sorsolt duó a két szettben, 1 óra 20 perc alatt győzte le a Raquel Kops-Jones, Abigail Spears amerikai kettőst.

Mladenovicon nem látszott az első meccsen elszenvedett combsérülése, mindketten kiválóan adogattak, így két vereség után, harmadjára sikerült felülmúlniuk az amerikai riválist.

"Örülök, hogy megvan az első győzelmünk a vb-n! Nem volt könnyű odaállni a pályára az első meccs után (...) De most nagyon jól játszottam, tudtam húzni Kikit" - nyilatkozta honlapján a 22 éves magyar teniszező.

Az 1/1-es győzelmi mérleggel álló Babosék az utoljára a Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai duóval csapnak össze a csoportkörben, ahonnan az első kettő jut majd tovább.

Eredmény, páros (a WTA honlapja alapján):

Vörös csoport, 2. forduló:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)-Raquel Kops-Jones, Abigail Spears (amerikai, 6.) 7:6 (7-5), 6:2

később:
Martina Hingis, Sania Mirza (svájci, indiai, 1.)-Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka (cseh, 7.) 14.00

később, egyes:
Fehér csoport, 2. forduló:
Petra Kvitova (cseh, 4.)-Lucie Safarova (cseh, 8.) 8.00
Garbine Muguruza (spanyol, 2.)-Angelique Kerber (német, 6.) 12.30

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a fő szerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×