INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Hazard: életem legrosszabb formájában vagyok

InfoRádió / MTI
A Chelsea labdarúgócsapatát erősítő Eden Hazard nem talál magyarázatot arra, hogy mostanában miért teljesít gyengén, szerinte José Mourinho vezetőedző jogosan tette ki a kezdő tizenegyből, mert ahogy fogalmazott, élete legrosszabb formájában van.

A belga válogatott középpályást az előző idényben a játékosok és a szakírók is a Premier League legjobbjának választották, 14 góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy a londoni együttes 2010 után ismét bajnoki címet ünnepelhetett.

A mostani szezonban Hazard eddig 11 alkalommal szerepelt a csapatban, gólt még nem szerzett és gólpasszt is mindössze kétszer adott. A Chelsea címvédőként csak a 16. helyen áll a Premier League-ben.

"Pályafutásom során először élek át ilyen nehéz időszakot - mondta a 24 éves futballista. - Nem igazán találok magyarázatot a teljesítményemre. Csak annyit tudok, hogy kemény munkára lesz szükségem ahhoz, hogy visszakapaszkodjak. Aggódunk a Chelsea-nél csapatként és egyénileg is."

Hazard bevallotta, hogy bár stabil helye volt Mourinhónál, most már ő maga sem "érinthetetlen", de megvédte a portugál trénert. Hozzátette: szerinte a bajnoki szünet után a hétvégén már jó teljesítményt fognak nyújtani.

"Csak a kispadon kaptam helyet a Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Gondolom, az edzőnk üzenni akart azzal, hogy csak a cserék közé nevezett. Nem aggódom érte, Mourinho a világ legjobb edzője, amikor kezelni kell a nyomást" - tette hozzá a futballista.

A címlapról ajánljuk