eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Férfi kézilabda BL - Megérkezett a helyszínre a Veszprém

A Kiel elleni 15.15-kor kezdődő Bajnokok Ligája elődöntő előtt kevesebb mint két órával, 13.30-kor érkezett meg a kölni Lanxess Arénába az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata.

Ahogy a csapat buszáról leszálltak a játékosok, elsősorban Nagy László, a magyar bajnok világklasszis, kétszeres BL-győztes (2005, 2011) átlövője került a kamerák kereszttüzébe.

A négy elődöntős - noha péntek óta a városban van - nem edzhetett a Lanxess Arénában, hanem egy másik kölni csarnokban tréningezhetett. Így minden csapatnak az elődöntője előtti 45-60 perc jutott a 20 ezer férőhelyes aréna megismerésére.

A szimpatizánsok jelentős csoportja szombat délelőtt érkezett repülővel - azon a gépen utazott többek között Mocsai Lajos, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya, a Veszprém korábbi vezetőedzője is -, de sokan jöttek autóval is.

A magyar bajnok drukkerei sípokkal, dudákkal felszerelve várják, hogy beengedjék őket a 20 ezres csarnokba, de addig is tőlük hangos a környék.

Az MKB-MVM Veszprém 15.15-kor kezd a német Kiellel, a spanyol Barcelona és a szintén német Flensburg-Handewitt elődöntője pedig 18 órakor lesz. Vasárnap a helyosztókra kerül sor.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×