eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Sipos Jenő: A pályaépítés gól és nem öngól

Összesen ezer futballpálya újul meg 2016-ig, a kormány a pályák komfortosítására negyvenmilliárd forintot biztosított - erről Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség új szóvivője beszélt a Magyar Hírlapnak adott szombati interjújában.

A szóvivő - aki korábban éveken keresztül a vámhatóságnál dolgozott - úgy fogalmazott: "a pályaépítés gól és nem öngól". Hangsúlyozta: olyan pályák újulnak meg, ahová a szülők eddig nem engedték sem játékosként, sem nézőként a gyereküket. Hozzátette: ha több gyerek megy ki a pályákra, nagyobb a merítési lehetőség, közülük több tehetség kerülhet ki.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy három év alatt megduplázódott az igazolt labdarúgók száma.

A bejelentett átfogó infrastruktúra-fejlesztési program keretében 27 NB I-es és NB II-es stadion válik korszerűvé, s nem csak klasszikus stadionok, hanem kisebb pályák is, amelyeket nemcsak minőségi sportokra lehet majd használni, hanem tömegrendezvényekre, falunapokra, iskolai ünnepségekre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×