eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Bundesliga - Továbbra is menetel a Bayern

A címvédő és listavezető Bayern München a sereghajtó Eintracht Braunschweig legyőzésével folytatta menetelését a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.

A Bajnokok Ligája címvédője ezúttal Arjen Robben két találatával nyert könnyedén, ezzel tovább javította saját veretlenségi rekordját a Bundesligában: a bajorok immár 39 találkozó óta nem találtak legyőzőre.

A Bayern két legfőbb üldözője is begyűjtötte a három pontot: a második Bayer Leverkusen hazai pályán 3-0-ra nyert a Nürnberg ellen, míg a harmadik Borussia Dortmund 3-1-re diadalmaskodott Mainzban. A Nürnberg továbbra is nyeretlen, nyolc döntetlenje és hat veresége van.
A játéknap legizgalmasabb mérkőzését Hoffenheimben játszották: a hazaiak kétszer is elhúztak két góllal, de a vendég Werder Bremen mindkétszer egyenlíteni tudott.

Bundesliga, 14. forduló:
Bayer Leverkusen-Nürnberg 3-0 (1-0)
Bayern München-Eintracht Braunschweig 2-0 (2-0)
FSV Mainz-Borussia Dortmund 1-3 (0-0)
Hertha BSC-FC Augsburg 0-0
Hoffenheim-Werder Bremen 4-4 (2-2)

pénteken játszották:
VfL Wolfsburg-Hamburger SV 1-1 (1-1)

később:
Schalke 04-VfB Stuttgart 18.30

vasárnap játsszák:
Hannover 96-Eintracht Frankfurt 15.30
Borussia Mönchengladbach-Freiburg 17.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×