eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A Romától igazol csatárt a Tottenham

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspurben folytatja pályafutását Erik Lamela, az AS Roma argentin támadója.

A római klub szerdán jelentette be, hogy egyességre jutott a londoniak képviselőivel, ennek értelmében a 21 éves csatár 30 millió euró ellenében igazol a White Hart Lane-re. Amennyiben a válogatott játékos jó teljesítményt nyújt, akkor további ötmillió euróval gazdagodhat a Roma.

Lamela megszerzésével egyre valószínűbb, hogy megnyílik az út Gareth Bale átigazolásához, ugyanis korábbi sajtóhírek szerint a walesi szélsőt addig nem akarják eladni a Real Madridnak, amíg a Tottenham nem gondoskodott megfelelő helyettesről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×