eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Négy forduló után is nyeretlen a bajnok Győr

A Pécs hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján. A hazaiak ezzel az első pontjukat szerezték meg a 2013/14-es szezonban, így ugyanúgy nyeretlenek, mint Pintér Attila bajnokcsapata. Ugyancsak nyeretlen még a Diósgyőr, amely 1-1-re végzett a vendég Kecskeméttel. A remek rajtot vett Pápa győzött Mezőkövesden.

Kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség az első félidőben, a védelmek mindkét oldalon sokat hibáztak, így több helyzet is adódott a kapuk előtt. A szünetben így 1-1-es döntetlenre álltak a felek. A fordulást követően már inkább a bajnokcsapat akarata érvényesült, ennek ellenére Kamenár kapusnak köszönhette, hogy nem szerzett vezetést a Pécs. A 78. percben emberelőnybe került Pintér Attila csapata, miután Dibusz a 16-oson kívül ütközött Lázokkal, amiért piros lapot kapott. A hajrában a vendégek hiába szegezték saját kapujukhoz a pécsieket, az eredmény már nem változott.

Mezőkövesden háromezer hazai drukker bánatára a 4. percben Griffiths a hálóba fejelt. Balajti egyenlíthetett volna, de Szűcs bravúrral védett. Félóra elteltével az elefántcsontparti Griffiths duplázott, így kétgólos előnnyel zárta az első félidőt a bajnokság idei meglepetéscsapatának számító pápai együttes. Fordulás után a cserékkel kockáztatott Véber György, többet is támadott a matyóföldi gárda, de a helyzeteket nem tudták gólra váltani. A játék képe alapján a pápaiak sikere megérdemelt.

Diósgyőrben a hazaiak támadó játékkal indítottak, de a 16-os előtt elfogyott a "tudományuk". A Kecskemét kizárólag a védekezéssel törődött és csak a 32. percben lőtt először kapura. A diósgyőrieknél első ízben lépett pályára kezdőként Barczi, aki egy ügyes egyéni akció végén juttatta előnyhöz csapatát. A szünet után a vendégek bátrabban kezdtek futballozni, de helyzetig jó ideig nem tudtak eljutni. A DVTK irányította az összecsapást, több esetben Antal kapusa mentette meg a vendégeket a góltól. Ennek ellenére negyed órával a befejezés előtt a kecskemétiek első igazi helyzetüket Rajczi révén értékesítették. A látottak alapján a hazaiak által közelebb a győzelemhez, de ezúttal is meg kellett elégedniük az egy ponttal.Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-1 (1-0)
Miskolc, 2500 néző, v.: Andó-Szabó
Diósgyőr: Rajic - Vadász, William Alves, Kádár, Husic (Gohér, 61.) - Takács P., Elek Á. (Gosztonyi, 66.), Kostic, Nikházi (Csirszki, 78.) - Barczi, Tisza
Kecskemét: Antal B. - Mogyorósi, Gyagya, Karan, Varga R., Forró - Bulajic (Nagy P., 58.), Savic (Csillag, 75.), Vukasovic - Rajczi, Oussou (Leo, 46.)
Gólszerzők: Barczi (15.), illetve Rajczi (73.)
Kiállítva: William Alves (79.)

PMFC-Matias - Győri ETO FC 1-1 (1-1)
Pécs, 1800 néző, v.: Vad II.
Pécs: Dibusz - Fodor, Balogh B., Romic, Mohl - Horváth A., Frőhlich (Gőcze, 80.), Koller K., Városi (Márkvárt, 46.), Szatmári L. - Wittrédi (Rácz F., 66.)
Győr: Kamenár - Svec, Lang, Lipták, Völgyi - Trajkovic (Lázok, 71.), Kamber, Mevoungou - Varga R., Martínez (Andric, 46.), Burgos (Kink, 59.)
Gólszerzők: Koller (11., 11-esből), illetve Trajkovic (16.)
Kiállítva: Dibusz (78.)

Mezőkövesd Zsóry-Lombard Pápa Termál FC 0-2 (0-2)
Mezőkövesd, 3000 néző, v.: Kassai
Mezőkövesd: Szántai - Lakatos (Olasz, 46.), Szalai, Hegedűs D., Gévay - Menougong, Dobos, Bognár I. (Petneházi, 46.), Farkas B., Melczer V. (Irhás, 69.) - Balajti
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Supic, Rodenbücher, Struhar - Quintero (Tóth B., 70.), Szabó O., Orosz M. (Eszlátyi , 76.), Maksimovic, Griffiths - Kenesei (Tajthy, 56.)
Gólszerzők: Griffiths (4., 31.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×