eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Ezzel az újítással nyerték a világbajnokságot Benedekék

A játékosok mellett az edzői csapat is sokat hozzátett a világbajnoki címhez a felkészülés során - mondta a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában. Benedek Tibor kiemelte: egy cég segítségével a fontosabb ellenfelek összes játékosát videós felvételeken elemezték ki.

Az edzői stáb is sokat hozzátett a világbajnoki címhez a felkészülés során - mondta a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában. Benedek Tibor kiemelte: a pszichológus kivételével mindenki kicserélődött a csapat mellett.

Imre Tóvári Zsuzsanna sportpszichológusra mindenképpen szükségem volt, mert az elmúlt három év pótolhatatlan tapasztalatait ő hozta magával - említette meg a kapitány. Hozzátette: a videóelemzéses rendszert nagyon felépítettük, egyebek mellett az ellenfelek lövésfajtáira is felkészültek. Egy cég segítségével és egy új módszerrel a fontosabb ellenfelek összes játékosát videós felvételeken elemezték ki. Ezt a módszert most vezette be a magyar válogatott.

Varga Dániel visszatérését is kiemelte Benedek Tibor, a sérüléséből gyorsan felgyógyuló játékos szereplése a torna előtt kétséges volt. Vámos Márton védőjátékának jelentős javulása is fontos elem, hasonlóan ahhoz, hogy Szivós Márton fixen átkerülhetett a "kapás-oldalra", ahol ő a legjobb.

A teljes interjút meghallgathatja, ha ide kattint.

Hanganyag: Dénes Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×