eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Sir Alex Ferguson aranyköpései

Legendás aranyköpések Sir Alex Fergusontól, a Manchester United 71 évesen visszavonuló vezetőedzőjétől:

"Meg se próbáljon belenézni egy őrült ember agyába." (önmagáról)

"Majd én letaszítom a Liverpoolt a rohadt trónjáról." (1986-os manchesteri kinevezése után)

"Nem hiszem el, ezt nem hiszem el! Futball, átkozott pokol!" (az 1999-es BL-diadal után)

"Foltozzátok össze valahogy, a rohadt életbe!" (David Beckhamről, miután az öltözőben dühében fejbe rúgta egy cipővel, és felszakadt a szemöldöke)

"Amikor először láttam, 13 évesen olyan volt, mint egy spániel, amelyik lebeg a pálya felett, és papírgalacsinokat hajkurászik a szélben." (Ryan Giggsről)

"Pippo Inzaghi lesen született."

"Marhára semmi közöd hozzá! Én se kérdezgetlek, hogy még mindig a buzibárokban lógsz-e." (egy újságírónak, aki megkérdezte, hogy elutazik-e a 2006-os vb-re)

"Ha egy olasz azt mondja, hogy tészta van a tányéron, akkor a biztonság kedvéért bekukkantok a szósz alá. Õk találták fel ugyanis a ködösítés taktikáját."

"Ha egy pár centivel magasabb lenne, Anglia legjobb belső védője lehetne. Az apja 185 centis, úgyhogy én a tejes emberre gyanakszom..." (Gary Neville-ről)

"Főnöknek és nagy embernek nevezett, amikor ittunk egyet az első meccs után. Jobban örültem volna, ha egy pohár bor mellett bókol nekem, mert valami körömlakk-lemosóval kínált." (José Mourinhóról)

"Van úgy, hogy az embernek hangos a szomszédja. Ez ellen nincs mit tenni. Legfeljebb annyit, hogy az ember bekapcsolja a tévét, és jól felhangosítja." (a városi rivális Manchester Cityről)

"Csak nem képzeli, hogy ezzel a bandával szerződést kötünk? Ezeknek egy vírust sem adnék el!" (a Real Madridról, amikor a spanyolok érdeklődtek Cristiano Ronaldo iránt)

"Lehet, hogy egyszer majd együtt lovagolunk el a naplementébe." (egyik kedvenc edző-ellenségéről, az Arsenal kispadján ülő Arsene Wengerről)

"Átkozottul tehetséges fickó vagyok. Talán elkezdek festeni, vagy valami ilyesmit." (arra a kérdésre, hogy mihez kezd a visszavonulása után)

"Nézzenek rám, tíz évet fiatalodtam! Ezek a tabletták csodát tesznek!" (miután az MU-val nemrég megszerezte 13. bajnoki címét)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×