eur:
389.68
usd:
362.02
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kemény Dénes: Közelebb került Tibor a szövetségi kapitányi poszthoz

Benedek Tibor a múlt heti két megnyert Világliga-meccsel és a mutatott lelkesedésével közelebb került ahhoz, hogy a szövetségikapitány-választás esélyese legyen - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott távozó szakvezetője.

Az érdem a parton Tiboré, én csak minimálisan segítettem: kontrolláltam és válaszoltam a kérdéseire - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes a két megnyert Világliga-mérkőzést követően. A kispadon ezúttal nem ő, hanem Benedek Tibor irányította a csapatot.

Mindkét mérkőzésen harcosan és eredményesen játszott a csapat. Akik a londoni csapat fontos részei voltak, azok most a legfontosabbak lettek, ez pedig plusz felelősség, ami extra lelkesedést és teljesítményt hozott ki belőlük. Azoknál pedig, akik most esélyt kaptak, hogy a következő négy évre megvessék a lábukat, a száz százalékos intenzitás volt az alap - tette hozzá a távozó szövetségi kapitány.

Mint fogalmazott, kiürültek olyan sapkák, amikért most harcolni lehet. Csak úgy lehet megszerezni őket, ha kicsomózzák a másik fejéről. Már ötödik éve van az, hogy a padon heverő sapkákért harcolnak a fiatalok.

Tibor azzal a lelkesedéssel, ahogy megcsinálta ezt a hetet, közelebb került ahhoz, hogy kapitánynak válassza meg az elnökség még akkor is, ha erős ellenfelek jelentkeznek. Sok jó magyar edző van, és Tibornak sok olyan tulajdonsága van, ami ellensúlyozza az edzői tapasztalatlanságát - fejtette ki Kemény Dénes.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×