eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nézze meg, hogyan nyert szenvedve a Real Madrid - videóval!

"Ha tehetem, az egész csapatot lecseréltem volna a szünetben" - tajtékzott José Mourinho, a Real Madrid edzője a Málaga elleni kupacsata első felvonása után. A vendégcsapat a félidőig kétgólos előnyt szerzett a legerősebb tizenegyével kezdő királyi klub ellen, a Madrid csak nagy erőfeszítések árán tudott 3-2-re fordítani.

A 2012-es esztendő első mérkőzésére José Mourinho szinte a legerősebb csapatát küldte pályára, csak Sergio Ramos hiányzott. Cristiano Ronaldo mellett öt világbajnok is játszott. Mégis az utóbbi egy évben alaposan megerősödött Málaga kezdett jobban: Sergio Sánchez, majd Demichelis találatával már 2-0-ra vezetett. (Két nagyon hasonló találat volt, mindkettő bal oldali szöglet után, fejesből született.)

A cserék azonban valóban jót tettek a Madridnak, a címvédő a második játékrészben fordított a kupamérkőzésen. Három gólja közül kettőt (az elsőt és az utolsót) csereként beállt játékos, Sami Khedira, illetve Karim Benzema lőtt. A francia játékos a 49. gólját szerzete a Real Madrid mezében, s ezzel beállította Zinedine Zidane "francia csúcsát". A két játékos posztja, s nem a kvalitása közötti különbséget jelzi, hogy Benzemának 105, "Zizounak" 227 meccsre volt szüksége a 49 gól eléréséhez.

A 3-2-es győzelemmel a Real Madrid előnnyel utazhat a málagai visszavágóra, amelyet január 10-én rendeznek majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×