eur:
401.51
usd:
367.58
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Kiesett a West Ham, otthon bukott az Arsenal

Több meglepő eredmény is született az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A West Ham 2-0-ra vezetett a Wigan otthonában, de a hazaiak végül egyenlítettek, a 94. percben pedig a győztes találatot is megszerezték. A londoni együttes ezzel biztosan kiesik az élvonalból, a Wigan még reménykedhet. Avram Grant menedzsert az utolsó forduló előtt felmentették.

Az Arsenal otthon kapott ki 2-1-re az Aston Villától, így amennyiben a Manchester City megnyeri elmaradt meccsét kedden, az Ágyúsok a negyedik helyre zuhannak. Darren Bent két gólt szerzett az első negyedórában, a hajrában Robin van Persie szépített.

Az Európa Liga-indulást érő ötödik helyért harcoló két csapat meccsét a Tottenham nyerte Liverpoolban. A londoni alakulat a 2-0-s sikerrel megelőzte a Vörösöket.

A Chelsea nem játszott jól, és végül az utolsó percben kapott góllal bukta el a győzelmet a Newcastle ellen. Elképzelhető, hogy a 2-2-re végződött találkozó volt Carlo Ancelotti utolsó hazai bajnokija.

A Fulhamben Gera Zoltán a 89. percben állt be, csapata magabiztosan, 2-0-ra verte a Birminghamet.

Az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a Manchester United lesz a bajnok, a Chelsea a második helyen végez. A BL-főtáblát jelentő harmadik helyért még az Arsenal és a Manchester City harcol. A kieső zónában még öt együttes van veszélyben: a Wigan, a Blackpool és a Birmingham 39-39, míg a Wolverhampton és a Blackburn 40-40 ponttal áll. Az utolsó kört jövő vasárnap rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×