eur:
388.53
usd:
360.76
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Gera visszatér a válogatottba

Egervári Sándor szövetségi kapitány sikeres egyeztetéseket folytatott Gera Zoltánnal, így a Fulham légiósa, amennyiben meghívót kap, visszatér a válogatottba.

A szövetségi kapitány és a játékos Londonban találkozott, és az egyeztetésén végén Gera Zoltán azt mondta, ha meghívót kap a keretbe, akkor szívesen csatlakozik a csapathoz.

"Hosszan, részletekbe menően vázoltam Zolinak a magyar futballban végmenő változásokat. Szóba került az új vezetés programja, és természetesen felvázoltam, hogy milyen elképzelések mentén szeretném felépíteni az új válogatottat, majd beszélgettünk szakmai kérdésekről is. A végén Gera Zoltán kijelentette, hogy ha meghívót kap a keretbe, akkor szívesen csatlakozik a csapathoz" - mondta az MLSZ honlapjának Egervári Sándor az egyeztetésről.

A támadó tavaly ősszel mondta le a válogatottságot. Egervári Sándor kinevezése után első feladatának azt nevezte, hogy Gera Zoltán meggyőzze a folytatásról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×