eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Massa: Különleges érzés visszatérni

Felipe Massa különleges érzésekkel készül visszajönni a Hungaroringre az után, hogy a tavalyi Formula-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett.

"Visszatérni Budapestre, ez valami egészen különleges számomra" - fogalmazott Massa, aki leszögezte: csütörtökön az első dolga az lesz, hogy köszönetet mondjon a verseny rendezőinek és orvosainak. Kitért rá, hogy a baleset az életét megváltoztatta ugyan, de versenyzői tudását nem.

"Amikor az autóban ülök, csak a versenypályát látom magam előtt, mindent ugyanúgy csinálok, mint azelőtt, anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is a balesetre gondolnék" - fogalmazott.

A 28 éves Massa hozzátette, hogy szeret a Hungaroringen versengeni, azzal együtt is, hogy kiugróan jó eredményt még egyszer sem ért el a magyarországi F-1-es pályán.

"Minden okom megvan rá, hogy bizakodva térjek vissza Magyarországra" - mondta.

Felipe Massa a múlt esztendei mogyoródi időmérő edzésen úgy szenvedett súlyos koponyasérülést, hogy fejen találta a szintén brazil Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó, és kocsijával 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Papp Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol még aznap megoperálták. A tavalyelőtti világbajnoki ezüstérmes pilótát augusztus 3-án engedték haza Brazíliába.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×