eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Deutsch Tamást május 26-án választhatják meg az MTK elnökének

Deutsch Tamás elfogadta az MTK felkérését, így a május 26-i küldöttgyűlésen a korábbi sportminisztert választhatják meg az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György helyett a klub elnökének.

A Népszabadság értesülését Deutsch Tamás a stop.hu-nak nyilatkozva megerősítette:

"Általában egy-két hét gondolkodási időt kérek hasonlóan komoly felkérések alkalmával, most is így tettem, de lelkem mélyén rögtön igent mondtam Farkas Ferenc ügyvezetőnek" - nyilatkozott pénteken az európai parlamenti képviselő, jelezve, hogy öccsével, Péterrel, a volt országos csúcstartó magasugróval együtt maga is atletizált a nagy múltú, 112 éves egyletben, s férfi felmenői mind MTK-drukkerek voltak.

Deutsch Tamás hétfőn egyeztet a szakosztályok képviselőivel elképzeléseiről.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×