eur:
390.69
usd:
366.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A ligaválogatott szórakoztató játékra törekszik a Milan ellen

A Milan labdarúgó-csapata szerda este 7 órától a magyar ligaválogatott ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban. Mészöly Géza, a magyar együttes szakvezetője az InfoRádiónak azt mondta: a magyar futballisták bizonyítani szeretnék, hogy ők is tudnak szórakoztató játékot bemutatni.

Olyan csapatot fog pályára küldeni a Milan ellen Mészöly Géza, a magyar ligaválogatott szakvezetője, amelyik komolyan veszi a szerda esti barátságos találkozót. Az edző az InfoRádiónak azt mondta: fontos, hogy jól megszervezzék a védekezést a sztárokkal felálló olasz együttes ellen, emellett bátor támadójátékkal készülnek.

A magyar labdarúgók is mindent megtesznek a közönség kiszolgálása érdekében - emelte ki a Vasast irányító edző.

Mészöly Géza óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy ő irányíthatja a magyar együttest a Milan ellen, és a ligaválogatott keretébe bekerültek számára is nagy lökést adhat, hogy a sztárcsapat ellen szerepelhetnek.

A szerda este 7 órakor kezdődő találkozón a Milan három aranylabdás sztárja, Kaká, Ronaldinho és Andrij Sevcsenko is pályára léphet, valamint Budapestre érkezett David Beckham és Clarence Seedorf is. A sztárok közül nem utazott a magyar fővárosba Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi, Paolo Maldini, valamint Pato.

A Milan kerete:


Kapusok: Zeljko Kalac, Filippo Perucchini
Védők: Matteo Darmian, Marek Jankulovski, Philippe Senderos, Thiago Silva, Felipe Mattioni, Nicola Pasini
Középpályások: Massimo Ambrosini, David Beckham, Mathias Cardacio, Mathieu Flamini, Rodney Strasser, Federico Furlan, Wilfred Osuji, Kaká, Clarence Seedorf
Csatárok: Andrij Sevcsenko, Ronaldinho, Tabare Viudez

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×