eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

David Villa 40 millióért vihető

A spanyol futballbajnokság éllovasa, az FC Barcelona szívesen szerződtetné David Villát, ám az FC Valencia legalább 40 millió eurót akar kapni válogatott támadójáért.

A katalán klub ajánlata 35 millióról szólt, amelyet máris elutasított a Valencia - tudatta a Marca című madridi sportnapilap honlapja.

Az újság szerint a nyári Európa-bajnokság gólkirályának jelenlegi főnökei úgy válaszoltak a Barca megkeresésére, hogy 40 millió alatti pénzkínálatnál szó sem lehet semmiféle alkudozásról.

A 26 esztendős támadó megszerzésére irányuló akció mögött nem csupán a "szerzési vágy" állhat, hanem a Marca feltételezése szerint az is, hogy ezzel nyomást gyakoroljanak a kameruni Samuel Eto'o-ra, a Barca jelenleg leghatékonyabb csatárára, aki eddig nem óhajtotta aláírni az új megállapodást a 2010-ben lejáró jelenlegi szerződésének meghosszabbításáról.

David Villa korábban a spanyol labdarúgás másik emblematikus klubjának, a Real Madridnak az érdeklődését is felkeltette, ám a fővárosi klub hiába ígért 40 millió eurót érte a nyáron, ez az összeg kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a Valencia elengedje legjobb játékosát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×