eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ronaldo: A Real Madridban akarok játszani!

A Real Madrid heti 300 ezer fontos fizetést kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának. Ennek hírére a futballista is megszólalt, és kijelentette: a spanyol együttesbe kíván szerződni, de a megállapodás nem rajta múlik.

Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idők eddigi legnagyobb fizetését, heti 300 ezer fontot - csaknem 92 millió forint - kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának.

A Daily Express című napilap szerint a spanyolok ötéves szerződéstervezetet tettek a 23 éves klasszis elé, amely összesen 75 millió fontról szól, már az adózás után.

Cristiano Ronaldo ezek után megtörte a csendet, és nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban.

"A Real Madridban akarok játszani, de csak akkor, ha valóban hajlandóak nekem ennyit fizetni, és elenged a Manchester United is. Ez nem rajtam múlik, ezt fontos hangsúlyozni" - mondta a 23 éves portugál klasszis a Terra nevű brazil portálnak.

"Mostantól kezdve nem beszélek újból erről az Eb végéig. Nem is érdemes engem erről kérdezni, mert nem fogok válaszolni" - tette hozzá.

Bár Sir Alex Ferguson egy interjúban azt mondta: biztos abban, hogy legjobbja továbbra is a csapatnál marad, és a United mögött álló amerikai tulajdonos, Malcolm Glazer sem kíván megválni a portugáltól, könnyen lehet, hogy a Real Madrid 78 millió fontos rekordajánlatát nem tudnák visszautasítani.

A családja mindenesetre a klubváltást szorgalmazza. Keresztapja, Fernao Sousa azt mondta: ki kellene használni, hogy a Real Madrid csábítja, míg a futballista anyja, Dolores Aveiro szerint a királyi klub a legjobb a világon, és arra vágyik, hogy gyermeke is ott szerepeljen.

A család mellett a portugál válogatott szövetségi kapitány, a brazil Luiz Felipe Scolari is azt javasolta az Eb-re készülő játékosnak, hogy hagyja el Manchestert.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×