eur:
390.97
usd:
366.76
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Henry visszavágyik Angliába?

Thierry Henry egy év után visszatérne az angol labdarúgó-bajnokságba, és ismét egy londoni csapatba vágyik, de nem korábbi sikere színhelyére, az Arsenalba.

A francia világ- és Európa-bajnok csatár tavaly nyáron igazolt a Barcelonához 16 millió fontért, de 25 bajnokin mindössze hét gólig jutott, így kijelenthető: nem váltotta be a megszerzéséhez fűzött reményeket.

Thierry Henry leginkább azért térne vissza Nagy-Britanniába és a Premier League-be, hogy többet láthassa gyermekét, Teát. A csatár tavaly nyáron éppen amiatt "menekült el" el Londonból, mert kapcsolata megromlott feleségével, Clair Merryvel, és később el is váltak.

A támadót szívesen fogadnák vissza az Arsenal vezetői, de a csapat menedzsere, Arsene Wenger nem ennyire lelkes, ugyanis nem akarja feladni az együttesnél elkezdett fiatalítási folyamatot.

Mivel Henry gyermeke Londonban él, fővárosi csapatként a Chelsea és a Tottenham jöhetne szóba, valamint a Newcastle és a Manchester City is tárt karokkal fogadná a csatárt

A híreket a Barcelona vezetősége szinte azonnal cáfolta, és Ferran Soriano alelnök kiemelte: nem megy vissza a csatár a szigetországba. Hangsúlyozta: Henry jól érzi magát a Barcelona csapatánál.

A katalán klub felemásan szerepel ebben az idényben: a bajnoki címről már szinte lemondhattak, de a BL-ben még diadalmaskodhatnak

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×